Företagsbehandlingar

En av grundpelarna för ett stabilt, väl fungerande företag är - självklart - personalen. Att satsa på en god personalhälsa kan vara en ovärderlig investering som kan bidra till bättre arbetsutförande, godare arbetsklimat och en hållbar arbetssituation.

Innan Tove startade Osteo Movement har hon arbetat med företagsbehandlingar under två års tid med goda resultat. Det är oerhört uppskattat att ha möjlighet till antingen en stunds avkoppling eller proffessionell hjälp med någon typ av problematik eller smärta. Osteo Movement kan till ert företag erbjuda:

  • Osteopatisk behandling och/eller massage ute på plats hos er som företag, eller inne i vår egen klinik.
  • Gruppträning hos er på plats.
  • Workshops inom rörlighetsträning och lättare styrketräning för att förebygga skador och omfattande smärtproblematik inom just ert yrke. Tove har arbetat mycket med klassiska kontorsarbetare, men även med personal för mer fysiska arbeten, såsom lärare, byggarbetare, målare etc.

Oavsett vilken typ av tjänst som önskas, kommer den anpassas till ert företag både tidsmässigt och innehållsmässigt. Längden på behandlingarna brukar ligga på 30 eller 45 minuter, beroende på vilken typ av behandling som är mest intressant. Priset går upp något om ni önskar behandling ute på plats hos er, men det går även bra att komma till Osteo Movements egna lokaler för behandling. Fördelen med att ha behandlingen ute på plats är att personalen har enklare att ta sig tiden att komma på behandlingen och det tenderar då att faktiskt bli av mer regelbundet.

Om ni önskar gruppträning/workshop på plats krävs det att ni har utrymme att kunna röra på sig någorlunda fritt och möjlighet till ombyte etc. Även träningen anpassas efter just er. Av erfarenhet finns det många fördelar i att fokusera på rörlighetsträning och övningar för de mindre muskelgrupper som ofta används mycket under arbetsdagen men kanske inte tränas upp för att bli starkare och orka med belastningen uner lång tid på ett optimalt sätt.

Betalningen kan lösas på olika vis - antingen att företaget står för det, att företaget betalar delvis och personalen resten eller att personalen själva betalar behandlingen, men ni tillhandahåller kontakten och utrymmet på plats.

Är du/ni intresserade av att veta mer? Skicka ett mail för konsultation och provbehandling!

Kontakta oss för att få veta mer!