Varför Personlig Träning?

Du har målsättningar, önskningar eller tankar om vad du och din kropp ska kunna klara av.

Du vill kunna något du inte kan i dagsläget.

Du vill våga ta tag i att förbättra din hälsa.

Du vill känna en trygghet i dig själv och din kropp.

Känner du igen dig i något av ovanstående, eller kanske något liknande? Vet du inte hur du ska börja eller vad som krävs för att komma dit?

Då är Personlig Träning en bra hjälp för dig att reda ut frågetecknen och sätta igång processen för att närma sig den vision du kan se framför dig. När en vill ta nästa steg, men känner att en inte klarar av det riktigt själv, är det mycket värt att ha någon som står brevid och ger dig hjälp, feedback och stöttar dig på vägen. Här finns Tove till hjälp för att reda ut hur du ska börja, vad du ska göra och hur det på bästa sätt kan få plats i ditt liv.

Här får du möjlighet till hjälp med träning på olika nivåer - från nybörjare/motionär till mer erfaren utövare/idrottare. Som verksam Osteopat och Massör stöter Tove på alla möjliga olika problem och många går ofta att underlätta eller förbättra genom rätt typ av rörelse och motion. Jag brinner lite extra för att hjälpa människor att hitta rörelse och motion som fungerar för just dem som individer, kan vara hållbart i längden och främjar ens egen kroppskännedom och utveckling. Som Osteopat har jag god kunskap kring skade- och smärtproblematik, läkeförlopp och lägger stor vikt vid betydelsen av rörlighet för främjandet av god funktion och bra fördelad belastning igenom hela kroppen.

Tove har en bakgrund inom cheerdance och cheerleading på elitnivå och har sedan dess provat på att dansa lite olika typer av stilar (modernt, ballett, hiphop, breaking, pole dance). Idag sysslar hon med en kombination av styrketräning, uthållighet, rörlighetsträning/flexibilitet och förebyggande tränings. Hon är utbildad och licensierad tränare via Nordic Academy of Sweden - en av de PT-utbildningar i Sverige som erbjuder mest lärarledda undervisningstimmar och därmed håller hög kvalitét.

Personlig Träning på PT-Boxen

Träning med betoning på personligt!

I PT-Boxens lokaler i Vänersborg kan du boka tid för Personlig Träning med mig, Tove, på Osteo Movement. Här fokuserar vi på rolig, funktionell träning anpassad efter dina förutsättningar och mål. Här tränar du exklusivt - ensam med Tove i en rymlig lokal med god variation av utrustning, vilket gör att vi tillsammans kan fokusera extra mycket på just dig utan störningsmoment från andra utövare.

Denna tjänst passar bra för:

  • Dig som behöver hjälp med träning för specifika smärt/skadeproblem
  • Dig som vill komma igång med träning - men inte vet riktigt hur du ska gå till väga
  • Dig som vill förbättra din prestation eller uppnå vissa specifika mål
  • Dig som vill ha lite mer inspiration och variation i din träning

Innan du bokar din första tid, måste tillsammans vi göra en konsultation som går ut på att vi sitter ner och samtalar kring din hälsohistorik, dina mål, dina förväntningar och hur vi ska lägga upp den kommande träningen. För att boka tid för konsultation tar du kontakt med Tove direkt via mail eller telefon. När det är gjort, hittar vi en tid för att ses i PT-Boxen och sedan påbörjar vi arbetet tillsammans. Denna tjänst kan du inte boka via Boka Direkt, utan måste ske via direkt kontakt.

För priser - vänligen kontakta Tove på mail.

Kontakta för att boka tid

Personlig Träning i Kliniken

Nu finns det även möjlighet att komma och träna med mig i kliniken på Torpavägen 3!

Här har vi tillgång till ett mindre utrymme med lättare utrustning såsom hantlar, kettlebells, gummiband och chinsstång - men ger större möjligheter en vad en kan tro! Utrustningen har valts med omsorg för att kunna fokusera på kroppskontroll, stabiliserande muskulatur, balans, koordination, rörlighet och att bygga upp en grundstyrka som så många gånger glöms bort när det gäller träning.

Denna tjänst passar bra för:

  • Dig som vill komma igång med träningen, men inte vill utnyttja ett gym/träningslokal
  • Dig som vill ha hjälp med hur du själv kan träna hemma med enklare utrustning
  • Dig som behöver jobba på att öka din kroppskontroll och koordination
  • Dig som vill arbeta upp ojämnheter eller svagheter med enkla men effektiva medel
  • Dig som vill förbättra kontroll och styrka i bål, höfter, axlar mm.
  • Dig som så gärna vill testa att träna, men inte riktigt vågar eller vet hur!

Om du är i ett mer akut skede av en skada, ska du vända dig till fysioterapeut. Däremot kan du här få häjlp med träning av skada i ett senare skede, gammal skada som kanske satt stopp för andra möjilgheter till träning och rörelse för dig eller smärta som inte beror på direkt skada.

Innan du bokar din första tid, ska alltid en konsultation ske. Där sätter vi oss i lugn och ro och samtalar om dina mål, din hälsa, dina förväntningar och hur vi ska lägga upp träningen på bästa sätt för just dig. Denna bokar du genom att ta kontakt med Tove direkt via mail eller telefon och när det är gjort kan du boka din tid för personlig träning via Boka Direkt. Eftersom du redan bestämt dig för att ta nästa steg och boka in några PT-timmar, är denna konsultation kostnadsfri och går självklart att hålla online om det passar dig bättre.

Boka tid för träning på kliniken