Personlig Träning

Träning med betoning på personligt!

I PT-Boxens lokaler i Vänersborg kan du boka tid för Personlig Träning med Tove på Osteo Movement. Här fokuserar vi på rolig, funktionell träning anpassad efter dina förutsättningar och mål. Här tränar du exklusivt - med coachen ensamma i en rymlig lokal med god variation av utrustning och på det sättet kan ni tillsammans fokusera extra mycket på just dig utan störningsmoment från andra utövare.

Här får du hjälp med träning på olika nivåer - från nybörjare/motionär till erfaren utövare/idrottare. Som verksam osteopat och massör stöter Tove på alla möjliga olika problem och många går ofta att underlätta eller förbättra genom rätt typ av rörelse och motion. Hon brinner lite extra för att hjälpa människor att hitta rörelse och motion som fungerar för just dem som individer, kan vara hållbart i längden och främjar ens egen kroppskännedom och utveckling. Som osteopat har hon väldigt god kunskap kring skade/-smärtproblematik, läkeförlopp och lägger stor vikt vid betydelsen av rörlighet för främjandet av god funktion och bra fördelad belastning igenom hela kroppen.

Personlig träning med Osteo Movement passar bra för:

  • Dig som behöver hjälp med träning för specifika smärt/skadeproblem
  • Dig som vill komma igång med träning - men inte vet riktigt hur du ska gå till väga
  • Dig som vill förbättra din prestation eller uppnå vissa specifika mål
  • Dig som vill ha lite mer inspiration och variation i din träning

Först och främst kommer vi göra en konsultation som går ut på att vi sitter ner och samtalar kring din hälsohistorik, dina mål, dina förväntningar och hur vi ska lägga upp den kommande träningen. På PT-Boxens hemsida hittar du mer information kring priser.

Läs mer om PT-Boxen och priser

För att boka tid för konsultation tar du kontakt med Tove direkt via mail eller telefon.

Tove har en bakgrund inom cheerdance och cheerleading på elitnivå och har sedan dess provat på att dansa lite olika typer av stilar (modernt, ballett, hiphop, breaking). Idag sysslar hon med en kombination av poledance, jobbar på handstående, styrketräning i olika former och rörlighetsträning/flexibilitet. Hon är utbildad och licensierad tränare via Nordic Academy of Sweden - en av de PT-utbildningar i Sverige som erbjuder mest lärarledda undervisningstimmar och därmed håller hög kvalitét.

Kontakta för att boka tid